Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Sorot

Thor

Lampu Sorot Thor adalah lampu sorot LED, yang direka oleh Ruben Saldana, dengan fluks yang sangat tinggi (hingga 4.700Lm), penggunaan hanya 27W hingga 38W (bergantung pada model), dan reka bentuk dengan pengurusan termal yang optimum yang hanya menggunakan pelesapan pasif. Ini menjadikan Thor menonjol sebagai produk unik di pasaran. Di dalam kelasnya, Thor mempunyai dimensi yang padat kerana pemandunya disatukan ke dalam lengan ringan. Kestabilan pusat jisimnya membolehkan kita memasang sebanyak mungkin Thor tanpa menyebabkan trek condong. Thor adalah lampu sorot LED yang sesuai untuk persekitaran dengan keperluan fluks bercahaya.

Nama Projek : Thor, Nama pereka : RubƩn SaldaƱa Acle, Nama pelanggan : RubƩn SaldaƱa - Arkoslight.

Thor Lampu Sorot

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.