Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cincin Dan Loket

Natural Beauty

Cincin Dan Loket Koleksi Natural Beauty dibuat sebagai penghormatan kepada hutan Amazon, warisan bukan hanya untuk Brazil, tetapi untuk seluruh dunia. Koleksi ini menyatukan keindahan alam dengan sensual keluk feminin di mana perhiasannya membentuk dan membelai tubuh wanita.

Nama Projek : Natural Beauty, Nama pereka : Gabriel Juliano, Nama pelanggan : Gabriel Juliano.

Natural Beauty Cincin Dan Loket

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.