Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Air Dan Gelas Semangat

Primeval Expressions

Air Dan Gelas Semangat Gelas kristal berbentuk telur dengan potongan miring. Setitik cairan vitreous sederhana, lensa semula jadi, ditangkap dalam gelas kristal yang hidup yang bergoyang dengan gembira, sambil mengekalkan kestabilannya melalui susunan bahan yang teliti. Goyang mereka mewujudkan suasana santai dan menyeronokkan. Gelas sesuai dengan telapak tangan apabila dipegang. Dalam simbiosis dengan coaster buatan tangan yang direka dengan lembut dari walnut atau xylite - kayu kuno. Dilengkapi dengan dulang kenari berbentuk elips untuk tiga atau sepuluh gelas dan dulang makanan. Dulang berputar kerana bentuk elips yang halus.

Nama Projek : Primeval Expressions, Nama pereka : Mateja Krasovec Pogorelcnik, Nama pelanggan : Stories Design.

Primeval Expressions Air Dan Gelas Semangat

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.