Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kedai Pakaian Kanak-Kanak

PomPom

Kedai Pakaian Kanak-Kanak Persepsi bahagian dan keseluruhan menyumbang kepada geometri, mudah dikenali memberi penekanan kepada produk yang hendak dijual. Kesukaran ditingkatkan dalam tindakan kreatif oleh balok besar yang memecah ruang, sudah dengan dimensi kecil. Pilihan untuk memiringkan siling, dengan ukuran rujukan dari tingkap kedai, balok dan belakang kedai, adalah permulaan undian ke program yang lain; edaran, pameran, kaunter perkhidmatan, meja rias dan simpanan. Warna netral menguasai ruang, diselingi oleh warna kuat yang menandakan dan mengatur ruang.

Nama Projek : PomPom, Nama pereka : Albertina Oliveira, Nama pelanggan : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom Kedai Pakaian Kanak-Kanak

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.