Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lajur Teleskopik

Uni-V

Lajur Teleskopik Gaya minimalis dengan nada ramping, "Uni-V" adalah lajur teleskopik yang direka untuk sifat dengan pemandangan panorama. Dibuat dengan aluminium yang meningkatkan daya tarikan dan ketahanannya. Dimensi berkadar dengan baik, lajur dalamannya tidak hanya masuk akal untuk putaran 360 °, tetapi juga dapat berfungsi untuk penyesuaian ketinggian ergonomik. Dengan sendi mekanikal atasnya yang memastikan pergerakan bebas sepenuhnya untuk kelancaran semasa pemerhatian. Sama ada pemasangan dalaman atau luaran, reka bentuknya mencipta gaya untuk hiasan moden.

Nama Projek : Uni-V, Nama pereka : Jessie W. Fernandez, Nama pelanggan : VISIMAXI.

Uni-V Lajur Teleskopik

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.