Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pemasangan Seni Interaktif

Pulse Pavilion

Pemasangan Seni Interaktif Pulse Pavilion adalah pemasangan interaktif yang menyatukan cahaya, warna, pergerakan dan suara dalam pengalaman pelbagai deria. Di bahagian luarnya adalah kotak hitam sederhana, tetapi melangkah masuk, seseorang tenggelam dalam ilusi bahawa lampu led, bunyi berdenyut dan grafik bertenaga dibuat bersama. Identiti pameran berwarna-warni dibuat dalam semangat paviliun, menggunakan grafik dari bahagian dalam paviliun dan fon yang direka khas.

Nama Projek : Pulse Pavilion, Nama pereka : J├│zsef Gergely Kiss, Nama pelanggan : KJG Design.

Pulse Pavilion Pemasangan Seni Interaktif

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.