Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Logo

Sealink Impression

Logo Karakter Cina 西, diucapkan 'xi' digunakan dalam reka bentuk dan corak yang relevan dibuat. Watak meterai tradisional ini memberikan kesan yang kuat, namun halus. Visual menggambarkan gabungan tradisi dan kemodenan. Selain itu, gambar matahari terbit merangkumi estetika Cina. Untuk maskot, anggota badan ditambahkan untuk menjadikannya jelas. Penggunaan mata juga kecantikan Timur, menekankan asal budaya. Oleh itu, x 君 'xi lin jun', maskot yang rendah hati, ramah dan indah dipersembahkan.

Nama Projek : Sealink Impression, Nama pereka : Dongdao Creative Branding Group, Nama pelanggan : Sealink Impression Group .

Sealink Impression Logo

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.