Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Logo

Mr Woo

Logo Woo mempunyai dua makna: Niat pertama adalah ikrar untuk mewujudkan diri, yang tercermin dalam Zen. Aspek lain adalah sikap umum terhadap kehidupan, seperti dalam 'membuat (yang tepat) pilihan'. Dalam semangat ini, seseorang memilih apa yang dia suka. Woo memberi orang kesan untuk menyedari diri seseorang, dengan keyakinan, berpendidikan, berbudaya dan lucu. Oleh itu, Mr Woo, maskot, yang lucu, yakin dan cemerlang, dibuat. Woo mengingatkan orang-orang tentang pemotongan meterai - bentuk seni tradisional yang berasal dari China - menyatakan estetika dan budaya Cina.

Nama Projek : Mr Woo, Nama pereka : Dongdao Creative Branding Group, Nama pelanggan : Mr. Woo.

Mr Woo Logo

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.