Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kedai

Munige

Kedai Dari luaran dan dalaman seluruh bangunan penuh dengan bahan seperti konkrit, ditambah dengan warna hitam, putih dan beberapa kayu, bersama-sama mewujudkan nada yang sejuk. Tangga di tengah ruang menjadi peranan utama, pelbagai bentuk lipatan bersudut seperti kerucut yang menyokong seluruh lantai kedua, dan bergabung dengan platform yang diperluas di tingkat bawah. Ruang seperti bahagian sepenuhnya.

Nama Projek : Munige, Nama pereka : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Nama pelanggan : B.P.S design.

Munige Kedai

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.