Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Mainan

Sofia

Mainan Reka bentuknya diilhamkan oleh kereta kayu Slovenia abad ke-19 untuk anak patung. Tantangan yang diberikan kepada pereka adalah mengambil mainan yang berusia berabad-abad, memberikannya tujuan lagi, menjadikannya menarik, berguna, menarik, sesuai dengan reka bentuk, berbeza dan lebih mudah dan elegan. Penulis merancang katil bayi mudah alih moden untuk anak patung. Mereka muncul dengan bentuk organik, yang menggambarkan kelembutan hubungan antara anak dan mainan bayi. Pada dasarnya dibuat dari kayu dan tekstil. Ia boleh digunakan untuk tidur, mengangkut dan menyimpan anak patung. Mainan ini mendorong permainan sosial.

Nama Projek : Sofia, Nama pereka : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Nama pelanggan : kukuLila.

Sofia Mainan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.