Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Mainan

Sofia

Mainan Reka bentuknya diilhamkan oleh kereta kayu Slovenia abad ke-19 untuk anak patung. Tantangan yang diberikan kepada pereka adalah mengambil mainan yang berusia berabad-abad, memberikannya tujuan lagi, menjadikannya menarik, berguna, menarik, sesuai dengan reka bentuk, berbeza dan lebih mudah dan elegan. Penulis merancang katil bayi mudah alih moden untuk anak patung. Mereka muncul dengan bentuk organik, yang menggambarkan kelembutan hubungan antara anak dan mainan bayi. Pada dasarnya dibuat dari kayu dan tekstil. Ia boleh digunakan untuk tidur, mengangkut dan menyimpan anak patung. Mainan ini mendorong permainan sosial.

Nama Projek : Sofia, Nama pereka : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Nama pelanggan : kukuLila.

Sofia Mainan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.