Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Spa, Salon Kecantikan

LYNX CLUB Business & Beauty

Spa, Salon Kecantikan Kompleks ini terdiri daripada tiga tingkat. Bahagian dalam tingkat pertama dan kedua dalam gaya ruang. Terdiri dari lobi dan lima dewan dengan kolam renang dan zon SPA. Ruang setiap dewan yang dilengkapi secara teknikal serba guna, bentuk sederhana laconic, selamat dan selesa. Setiap bilik mempunyai skema warna. Unsur futurisme dan surealisme ditawarkan yang menekankan identiti dalaman. Di tingkat 3 dewan, nombor SPA restoran dan pengarang ditempatkan

Nama Projek : LYNX CLUB Business & Beauty, Nama pereka : Gurleva Marina, Nama pelanggan : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Spa, Salon Kecantikan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.