Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Spa, Salon Kecantikan

LYNX CLUB Business & Beauty

Spa, Salon Kecantikan Kompleks ini terdiri daripada tiga tingkat. Bahagian dalam tingkat pertama dan kedua dalam gaya ruang. Terdiri dari lobi dan lima dewan dengan kolam renang dan zon SPA. Ruang setiap dewan yang dilengkapi secara teknikal serba guna, bentuk sederhana laconic, selamat dan selesa. Setiap bilik mempunyai skema warna. Unsur futurisme dan surealisme ditawarkan yang menekankan identiti dalaman. Di tingkat 3 dewan, nombor SPA restoran dan pengarang ditempatkan

Nama Projek : LYNX CLUB Business & Beauty, Nama pereka : Gurleva Marina, Nama pelanggan : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Spa, Salon Kecantikan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.