Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Basikal

Astra Stylish Bike Lamp

Lampu Basikal Astra adalah lampu basikal bergaya satu lengan dengan badan bersepadu aluminium yang direka bentuk. Astra menggabungkan pelekap keras dan badan ringan dengan hasil yang bersih dan bergaya. Lengan aluminium sisi tunggal bukan sahaja tahan lama tetapi juga membiarkan Astra melayang di bahagian tengah setang yang memberikan jarak pancaran terluas. Astra mempunyai garis pemotongan yang sempurna, balok tidak akan menyebabkan silau pada orang di seberang jalan. Astra memberikan basikal sepasang mata berkilat menerangi jalan.

Nama Projek : Astra Stylish Bike Lamp, Nama pereka : Chou-Hang, Yang, Nama pelanggan : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp Lampu Basikal

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.