Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kuda Tongkat Kadbod

Polypony

Kuda Tongkat Kadbod Jadikannya kuda kardus Polypony (dari poligon dan kuda poni) anda sendiri, sumber yang hebat untuk mendorong permainan peranan dan merangsang imaginasi kanak-kanak. Ini adalah mainan DIY yang inventif dan suka bermain yang boleh anda buat dengan anak-anak. Ia terdiri daripada kepingan kadbod dan tiub kertas yang mesra alam dan 100% boleh dikitar semula. Arahannya mudah diikuti, hanya melipat, mencocokkan nombor pada templat dan melekatkan tepi dengan nombor yang sesuai. Ia boleh dipasang oleh sesiapa sahaja. Ibu bapa dan anak-anak boleh menghias untuk membuat mainan mereka sendiri.

Nama Projek : Polypony, Nama pereka : Sudaduang Nakhasuwan, Nama pelanggan : Mela.

Polypony Kuda Tongkat Kadbod

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.