Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Dashcam Kereta

BlackVue DR650GW-2CH

Dashcam Kereta BLackVue DR650GW-2CH adalah kamera dashboard kereta pengintai dengan bentuk silinder yang ringkas namun canggih. Pemasangan unit ini mudah, dan berkat putaran 360 darjah, ia boleh disesuaikan. Kedekatan dashcam ke kaca depan meminimumkan getaran dan silau dan membolehkan rakaman lebih lancar dan stabil. Setelah melakukan kajian menyeluruh untuk mencari bentuk geometri yang sempurna yang sesuai dengan ciri-ciri tersebut, bentuk silinder yang memberikan elemen kestabilan dan kebolehaturan dipilih untuk projek ini.

Nama Projek : BlackVue DR650GW-2CH, Nama pereka : Pittasoft Co., Ltd., Nama pelanggan : BlackVue.

BlackVue DR650GW-2CH Dashcam Kereta

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.