Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kempen Kesedaran Dan Pengiklanan

O3JECT

Kempen Kesedaran Dan Pengiklanan Oleh kerana ruang persendirian akan menjadi sumber yang berharga di masa depan, semakin meningkatnya keperluan untuk menentukan dan merancang bilik ini adalah perkara penting pada zaman sekarang. O3JECT berkomitmen untuk membuat dan mengiklankan ruang kalis paip sebagai peringatan menarik dari masa depan yang tidak diketahui. Sebuah kubus buatan tangan, tertutup dan konduktif, yang dibina berdasarkan prinsip Faraday Cage, merangkumi perwujudan ikonik dari ruangan yang nampaknya utopia yang diiklankan melalui rancangan kempen yang komprehensif.

Nama Projek : O3JECT, Nama pereka : Matthias Schneck, Nama pelanggan : O3JECT.

O3JECT Kempen Kesedaran Dan Pengiklanan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.