Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cup Pencahayaan

Oriental landscape

Cup Pencahayaan Ilustrasi pemandangan di Lighting Cup berasal dari Soomook-sansuhwa, sebuah lukisan landskap tradisional Korea. Ditafsirkan semula sebagai seni keramik yang diterangi, lanskap "dilukis" dengan variasi ketebalan dinding cawan. Lighting Cup dapat digunakan sebagai cangkir teh dan berubah menjadi lampu hiasan ketika digabungkan dengan piring yang memiliki LED tertanam. Lampu dihidupkan dan dimatikan dengan sensor sentuh dan dikuasakan oleh bateri yang boleh dicas semula yang menyokong sambungan Micro-USB.

Nama Projek : Oriental landscape, Nama pereka : Kim, Nama pelanggan : BO & BONG ceramic art studio.

Oriental landscape Cup Pencahayaan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.