Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jam Tangan

Slixy

Jam Tangan Jam tangan ini dirancang untuk menjadi minimalis, namun elegan dan menghormati tradisi jam tangan dengan tangan, tanda dan bentuk bulat yang sederhana, sambil mendorong batas dengan penggunaan warna dan nama jenama yang menarik. Perhatian diberikan kepada bahan dan sifat serta reka bentuk, kerana pelanggan akhir hari ini menginginkan semuanya - reka bentuk yang baik, harga yang baik dan bahan berkualiti. Jam tangan terdiri daripada kaca kristal nilam, keluli tahan karat untuk casing, pergerakan kuarza yang dibuat oleh syarikat swiss Ronda, tahan air 50m dan tali kulit berwarna untuk menyelesaikannya.

Nama Projek : Slixy, Nama pereka : Miroslav Stiburek, Nama pelanggan : SLIXY.

Slixy Jam Tangan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.