Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalung

Angel Named Mother

Kalung The Necklace Angel Named Mother, yang diilhamkan oleh cinta keibuan, dirancang pada acara Hari Ibu. Tujuan reka bentuk yang tidak dapat dilupakan ini adalah untuk memperingati nilai-nilai kerohanian para ibu dan untuk memprovokasi kekasih dengan melihat objek kekal berharga ini. Kalung yang tidak setara ini dapat dipersembahkan kepada ibu, isteri, anak perempuan, atau kekasih untuk membangkitkan rasa menjadi seorang ibu.

Nama Projek : Angel Named Mother, Nama pereka : Alireza Asadi, Nama pelanggan : AR.A.

Angel Named Mother Kalung

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.