Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Gantung

Snow drop

Lampu Gantung Snow Drop adalah siling dan pencahayaan modular. Keselesaannya adalah pengaturan cahaya dengan modulasi berkat sistem pulley yang lancar. Langkah demi langkah dengan bermain dengan timbal balik pengguna dapat meningkatkan dan mengurangkan kecerahan. Modulasi reka bentuk ini mengingatkan pelbagai tahap mekarnya salji salji dari awal dengan tetrahedron hingga akhir dengan empat segitiga fraktal. Mentol Edison amber vintaj dimasukkan ke dalam kotak eksklusif tetrahedral yang terbuat dari plexi putih opalescent, apabila reka bentuk ditutup.

Nama Projek : Snow drop, Nama pereka : Nicolas Brevers,, Nama pelanggan : Gobo lighting.

Snow drop Lampu Gantung

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.