Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pencahayaan

plUsminus

Pencahayaan Luminer unik ditambah ia dapat diputar, dipindahkan, dikeluarkan atau diserahkan elemen fungsional luminer. Tentunya mana-mana orang boleh menyesuaikan lampu mengikut budi bicaranya dan mengumpulkan skrin atau lampu di atas bar, lampu gantung atau lampu kerja yang mewah, pemasangan hiasan atau lampu lantai. Bahan Kaca, tembaga, gangsa keperibadian objek yang indah. Satu elemen mempunyai ukuran 500 x 50 x 50

Nama Projek : plUsminus, Nama pereka : Taras Zheltyshev, Nama pelanggan : TarasovDesign.

plUsminus Pencahayaan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.