Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Minuman Jenama Dan Pembungkusan

Jus Cold Pressed Juicery

Minuman Jenama Dan Pembungkusan Logo dan pembungkusannya dirancang oleh firma tempatan M - N Associates. Pembungkusannya mencapai keseimbangan yang betul antara muda dan pinggul tetapi juga kelihatan kacak. Logo silkscreen putih kelihatan berbeza dengan kandungan berwarna-warni dengan cap putih yang memuncaknya. Struktur segitiga botol sesuai untuk membuat tiga panel berasingan, satu untuk logo dan dua untuk maklumat, terutamanya maklumat terperinci mengenai sudut bulat.

Nama Projek : Jus Cold Pressed Juicery, Nama pereka : M — N Associates, Nama pelanggan : M — N Associates.

Jus Cold Pressed Juicery Minuman Jenama Dan Pembungkusan

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.