Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran Dan Bar

Kopp

Restoran Dan Bar Reka bentuk restoran perlu menarik bagi pelanggan. Bahagian dalaman perlu sentiasa segar dan menarik dengan trend reka bentuk masa depan. Penggunaan bahan yang tidak konvensional adalah salah satu cara untuk memastikan pelanggan terlibat dengan hiasan. Kopp adalah restoran yang dirancang dengan pemikiran ini. Kopp dalam bahasa Goan tempatan bermaksud segelas minuman. Pusaran air yang dibentuk dengan mengaduk minuman dalam gelas digambarkan sebagai konsep semasa merancang projek ini. Ia menggambarkan falsafah reka bentuk pengulangan modul menghasilkan corak.

Nama Projek : Kopp, Nama pereka : Ketan Jawdekar, Nama pelanggan : Kopp.

Kopp Restoran Dan Bar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.