Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Seni Bina Fasad

Cecilip

Reka Bentuk Seni Bina Fasad Reka bentuk sampul Cecilip diselaraskan oleh superposisi unsur mendatar yang memungkinkan untuk mencapai bentuk organik yang membezakan isipadu bangunan. Setiap modul terdiri daripada bahagian garis yang tertulis dalam radius kelengkungan yang akan dibentuk. Kepingan tersebut menggunakan profil segi empat tepat dari aluminium anodized perak selebar 10 cm dan tebal 2 mm dan diletakkan di panel aluminium komposit. Setelah modul dipasang, bahagian depan dilapisi dengan keluli tahan karat 22 gauge.

Nama Projek : Cecilip, Nama pereka : Dante Luna, Nama pelanggan : Dr. Jesus Abreu.

Cecilip Reka Bentuk Seni Bina Fasad

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.