Reka Bentuk Dalaman Hotel Koridor Hexi ialah reka bentuk dalaman hotel yang terletak di Dunhuang. Projek ini meliputi kawasan seluas 10000 meter persegi. Kepala pintu menggabungkan bentuk reben yang diambil daripada fresko Apsara terbang dengan elemen kubah yang lazim dalam seni bina tempatan. Sebuah kolam cetek di hadapan pintu masuk memantulkan bangunan tersebut. Satu laluan sempit berbentuk gua yang disiapkan dengan batu kelikir tempatan membawa ke lobi setinggi 10 meter, di mana siling itu dilayan sebagai langit biru. Dinding menggabungkan bata simen kelabu dengan kekisi kayu. Budaya dan sejarah tempatan memandu reka bentuk ini.
Nama Projek : Hexi Corridor, Nama pereka : Chimin Cheng, Nama pelanggan : DHIA Cheng Chimin International Space Design Firm.
Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.