Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pengaktifan Energik Footbridges

Solar Skywalks

Pengaktifan Energik Footbridges Metropolis dunia - seperti Beijing - mempunyai sebilangan besar trotoar yang melintasi arteri lalu lintas yang sibuk. Mereka sering tidak menarik, menurunkan keseluruhan kesan bandar. Idea pereka untuk melapisi kawasan kaki dengan estetika, menghasilkan modul PV yang menjana kuasa dan mengubahnya menjadi tempat bandar yang menarik bukan sahaja berkesinambungan tetapi juga mewujudkan kepelbagaian ukiran yang menjadi perhatian dalam pemandangan bandar. Stesen pengecasan E-car atau E-basikal di bawah kawasan kaki menggunakan tenaga suria secara langsung di lokasi.

Nama Projek : Solar Skywalks, Nama pereka : Peter Kuczia, Nama pelanggan : Avancis GmbH.

Solar Skywalks Pengaktifan Energik Footbridges

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.