Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Animasi 3D

Alignment to Air

Animasi 3D Mengenai animasi huruf kreatif, Jin bermula dengan abjad A. Dan, ketika sampai pada langkah konsep, dia berusaha melihat suasana yang lebih kuat yang mencerminkan falsafahnya yang cukup aktif tetapi teratur pada masa yang sama. Sepanjang perjalanan, dia mengemukakan kata-kata yang bertentangan dengan tegas untuk mempertahankan ideanya dalam beberapa cara seperti sejajar dengan udara yang merupakan tajuk projek ini. Dengan itu, animasi menyajikan momen yang lebih tepat dan halus pada kata pertama. Sebaliknya, ini berakhir dengan getaran yang agak fleksibel dan longgar untuk menyatakan huruf terakhir.

Nama Projek : Alignment to Air, Nama pereka : Jin Jeon, Nama pelanggan : Jin Jeon(J2Motion).

Alignment to Air Animasi 3D

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.