Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pemasangan

Decor

Pemasangan Dalam sebuah bangunan model, saya ingin memberikan pemikiran tentang kenyataan, yang kita anggap sebagai milik kita dan memandangnya sebagai pemandangan ke senario yang dibayangkan. Senario secara semula jadi kadang-kadang dan mudah binasa. Apa yang ada di belakangnya atau apa yang akan berlaku apabila cetakan hiasan mungkin bukan kiamat yang akan datang melainkan penciptaan proses baru. Satu lagi gambaran tentang apa yang mungkin berlaku ketika rancangan itu berakhir.

Nama Projek : Decor, Nama pereka : Johanna Mårtensson, Nama pelanggan : Johanna Mårtensson.

Decor Pemasangan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.