Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Laman Web

Travel

Laman Web Reka bentuknya menggunakan gaya minimalis, agar tidak membebani pengalaman pengguna dengan maklumat yang tidak perlu. Sangat sukar untuk menggunakan gaya minimalis dalam industri pelancongan kerana selari dengan reka bentuk yang ringkas dan jelas, pengguna mesti mendapatkan maklumat lengkap mengenai perjalanannya dan ini tidak mudah digabungkan.

Cawan Kopi Dan Piring

WithDelight

Cawan Kopi Dan Piring Menyajikan makanan manis bersaiz kecil di sisi kopi adalah sebahagian dari budaya yang berbeza kerana kebiasaan untuk menyajikan secawan kopi dengan keseronokan Turki di Turki, biscotti di Itali, churros di Sepanyol dan tarikh di Arabia. Namun, pada periuk konvensional, makanan ini meluncur ke arah cawan kopi panas dan melekat atau basah dari tumpahan kopi. Untuk mengelakkannya, cawan kopi ini mempunyai piring dengan slot khas agar kopi tetap di tempat. Oleh kerana kopi adalah salah satu minuman panas klasik, meningkatkan kualiti pengalaman minum kopi sangat penting dalam kehidupan seharian.

Penjenamaan Dan Pembungkusan

Leman Jewelry

Penjenamaan Dan Pembungkusan Penyelesaian visual untuk identiti baru Leman Jewelry adalah sistem baru yang lengkap untuk memperlihatkan perasaan mewah, indah namun canggih dan minimum. Logo baru yang diilhami oleh proses kerja Leman, perkhidmatan reka bentuk haute couture mereka, dengan membuat semua bentuk berlian yang mengelilingi simbol bintang atau simbol berkilau, mencipta simbol canggih dan juga menggemakan kesan berlian yang bersinar. Selanjutnya, semua bahan cagaran dihasilkan dengan perincian berkualiti tinggi untuk menyoroti dan memperkaya kemewahan semua elemen visual jenama baru.

Pameran

LuYu

Pameran Seni mempengaruhi kehidupan dan kehidupan membawa refleksi dan tafsiran seni yang mendalam. Jarak antara seni dan kehidupan mungkin dalam perjalanan harian. Sekiranya anda makan setiap kali makan dengan teliti, anda boleh mengubah hidup anda menjadi seni. Penciptaan pereka juga seni, yang dihasilkan dengan pemikirannya sendiri. Teknik adalah alat, dan ungkapan adalah hasil. Hanya dengan pemikiran akan ada karya yang benar-benar baik.

Lobi Dan Ruang Istirahat Bangunan Kediaman

Light Music

Lobi Dan Ruang Istirahat Bangunan Kediaman Untuk Light Music, reka bentuk lobi dan ruang rehat kediaman, Armand Graham dan Aaron Yassin dari A + A Studio yang berpusat di New York City ingin menghubungkan ruang dengan kejiranan dinamis Adams Morgan di Washington DC, tempat hiburan malam dan muzik, dari jazz Go-go to punk rock dan elektronik selalu menjadi pusat. Inilah inspirasi kreatif mereka; hasilnya adalah ruang unik yang menggabungkan kaedah fabrikasi canggih digital dengan teknik artisanal tradisional untuk mewujudkan dunia yang mengasyikkan dengan nadi dan iramanya sendiri yang memberi penghormatan kepada muzik asli DC yang bersemangat.

Meja

Codependent

Meja Codependent menggabungkan psikologi dan reka bentuk, secara khusus memfokuskan pada manifestasi fizikal keadaan psikologi, ketergantungan kod. Kedua-dua jadual yang saling berkaitan ini mesti saling bergantung untuk berfungsi. Kedua-dua bentuk tidak mampu berdiri sendiri, tetapi bersama-sama membuat satu bentuk fungsional. Jadual akhir adalah contoh kuat yang keseluruhannya lebih besar daripada jumlah bahagiannya.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.