Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Basikal Elektrik

Ozoa

Basikal Elektrik Basikal elektrik OZOa mempunyai bingkai dengan bentuk 'Z' yang khas. Bingkai membentuk garis yang tidak terputus yang menghubungkan elemen fungsional utama kenderaan, seperti roda, stereng, tempat duduk dan pedal. Bentuk 'Z' berorientasi sedemikian rupa sehingga strukturnya memberikan suspensi belakang buatan semula jadi. Ekonomi berat disediakan dengan penggunaan profil aluminium di semua bahagian. Bateri ion litium yang boleh ditanggalkan dan dicas semula disatukan ke dalam bingkai.

Nama Projek : Ozoa, Nama pereka : Nimrod Riccardo Sapir, Nama pelanggan : Ningbo MYWAY Intelligent Technology Co. Ltd..

Ozoa Basikal Elektrik

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.