Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Fotografi

The Japanese Forest

Fotografi Hutan Jepun diambil dari perspektif agama Jepun. Salah satu agama kuno Jepun adalah Animisme. Animisme adalah kepercayaan bahawa makhluk bukan manusia, hidup masih (mineral, artifak, dll) dan benda-benda yang tidak kelihatan juga mempunyai niat. Fotografi serupa dengan ini. Masaru Eguchi sedang menembak sesuatu yang membuat perasaan dalam subjek. Pokok, rumput dan mineral merasakan kehendak hidup. Bahkan artifak seperti empangan yang telah lama wujud di alam ini merasakan kehendaknya. Sama seperti anda melihat alam yang tidak tersentuh, masa depan akan melihat pemandangan sekarang.

Nama Projek : The Japanese Forest, Nama pereka : Masaru Eguchi, Nama pelanggan : Sunpono.

The Japanese Forest Fotografi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.