Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Set Kopi

Riposo

Set Kopi Reka bentuk perkhidmatan ini diilhamkan oleh dua sekolah pada awal abad ke-20 Bauhaus Jerman dan avant-garde Rusia. Geometri lurus yang ketat dan fungsi yang difikirkan sepenuhnya sesuai dengan semangat manifesto pada masa itu: "apa yang senang itu indah". Pada masa yang sama mengikuti trend moden, pereka menggabungkan dua bahan yang berbeza dalam projek ini. Porselin susu putih klasik dilengkapi dengan penutup terang yang diperbuat daripada gabus. Fungsi reka bentuk disokong oleh pegangan yang mudah dan senang dan keseluruhan penggunaan borang.

Nama Projek : Riposo, Nama pereka : Mikhail Chistiakov, Nama pelanggan : Altavolo.

Riposo Set Kopi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.