Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Arca Boleh Pakai

River to Ocean

Arca Boleh Pakai Sungai ke Lautan ialah koleksi arca boleh pakai yang boleh dipakai pada badan atau dipamerkan di galeri. Koleksi ini merangkumi sebuah topi dan sebuah baju rompi, dipersembahkan bersama busana tekstil serta hiasan pada kasut. Setiap karya menyerupai cecair yang memercik dan dibekukan dalam masa, mengingatkan kepada titisan air pada bunga atau sungai yang berlanggar dengan batu. Bentuk-bentuknya direka dalam perisian 3D, dicetak dalam resin sebagai bahagian-bahagian kecil, kemudian dicat dan dipasang dengan tangan. Siluet yang besar itu kekal ringan bebannya. Cabang-cabang baju rompi tersebut boleh dileraikan dan dibina semula menjadi bentuk-bentuk baharu.

Nama Projek : River to Ocean, Nama pereka : Yiyao Nie, Nama pelanggan : Yiyao Nie.

River to Ocean Arca Boleh Pakai

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.