Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Interior Apartmen

Sliding Door

Reka Bentuk Interior Apartmen Sliding Door adalah projek pengubahsuaian untuk sebuah apartmen di Chiba, Jepun. Sepuluh pintu gelongsor berterusan telah dipasang menggantikan dinding. Pintu-pintu tersebut bergerak pada dua landasan, membolehkan sambungan antara koridor dan bilik-bilik disesuaikan. Cahaya semula jadi kini dapat menembusi koridor, yang lazimnya gelap dalam apartmen Jepun. Sebuah ruang kerja yang dikelilingi oleh pintu gelongsor kaca turut ditambah di kawasan ruang tamu. Pintu-pintu, meja kerja dan rak televisyen diperbuat daripada kayu lapis yang sama. Reka bentuk ini membolehkan kerja, rehat dan kehidupan keluarga berlangsung dalam ruang yang terhad.

Nama Projek : Sliding Door, Nama pereka : Masaki Suzuki, Nama pelanggan : Masaki Suzuki.

Sliding Door Reka Bentuk Interior Apartmen

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.