Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pakaian

X World

Pakaian X World ialah pakaian konseptual yang diilhamkan oleh gambar sinar-X serangga. Reka bentuk ini menterjemahkan eksoskeleton serangga ke dalam bentuk yang boleh dipakai, dengan meletakkan lapisan struktur seakan cangkerang pada tubuh manusia. X World dihasilkan menggunakan kraf tanglung istana dari China, sebuah teknik yang tersenarai sebagai warisan budaya tidak ketara. Selepas banyak ujian bahan, rangka daripada dawai besi digabungkan dengan kasa sutera, gandingan yang ringan dan fleksibel. Pakaian ini halus namun kukuh, dan mempersembahkan kerapuhan sebagai satu bentuk perlindungan sementara.

Nama Projek : X World, Nama pereka : 梅 潘, Nama pelanggan : .

X World Pakaian

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.