Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pameran Roadshow

Boom

Pameran Roadshow Ini adalah projek reka bentuk pameran untuk roadshow jenama fesyen bergaya di China. Tema roadshow ini mengetengahkan potensi para belia untuk membentuk gambar mereka sendiri, dan melambangkan kebisingan letupan roadshow ini dibuat di khalayak ramai. Bentuk zigzag digunakan sebagai elemen visual utama, tetapi dengan konfigurasi yang berbeza ketika diterapkan di gerai di kota yang berlainan. Struktur bilik pameran semuanya "kit-bahagian-bahagian" pasang siap di kilang dan dipasang di lokasi. Beberapa bahagian boleh digunakan semula atau dikonfigurasi ulang untuk membentuk reka bentuk gerai baru untuk perhentian roadshow seterusnya.

Nama Projek : Boom, Nama pereka : Lam Wai Ming, Nama pelanggan : PMTD Ltd..

Boom Pameran Roadshow

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.