Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Set Berpakaian Tingkap Tiga Bahagian

Ribbons, Strips and Diamonds

Set Berpakaian Tingkap Tiga Bahagian Sambil menawarkan kelebihan praktikal tirai berlapis penuh (penebat, perlindungan suria, pelembapan gema, kehangatan, penyamaran pandangan yang jelek) dan tirai (penapisan cahaya) set ini juga sangat asli, estetik dan bergaya dan gabungan warna yang berbeza kain (kacang hijau / terang / logam hijau gelap, biru laut, putih, kuning), tekstur (pita satin, linen, jaring), bentuk (berlian kecil / besar) dan permukaan (piping berbanding panel kain rata) menyumbang kepada kesan yang mencolok.

Nama Projek : Ribbons, Strips and Diamonds, Nama pereka : Lesley Bloomfield Faedi, Nama pelanggan : Auto-entreprise : Mme Bloomfield Faedi Lesley.

Ribbons, Strips and Diamonds Set Berpakaian Tingkap Tiga Bahagian

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.