Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Set Berpakaian Tingkap Tiga Bahagian

Ribbons, Strips and Diamonds

Set Berpakaian Tingkap Tiga Bahagian Sambil menawarkan kelebihan praktikal tirai berlapis penuh (penebat, perlindungan suria, pelembapan gema, kehangatan, penyamaran pandangan yang jelek) dan tirai (penapisan cahaya) set ini juga sangat asli, estetik dan bergaya dan gabungan warna yang berbeza kain (kacang hijau / terang / logam hijau gelap, biru laut, putih, kuning), tekstur (pita satin, linen, jaring), bentuk (berlian kecil / besar) dan permukaan (piping berbanding panel kain rata) menyumbang kepada kesan yang mencolok.

Nama Projek : Ribbons, Strips and Diamonds, Nama pereka : Lesley Bloomfield Faedi, Nama pelanggan : Auto-entreprise : Mme Bloomfield Faedi Lesley.

Ribbons, Strips and Diamonds Set Berpakaian Tingkap Tiga Bahagian

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.