Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Set Berpakaian Tingkap Tiga Bahagian

Ribbons, Strips and Diamonds

Set Berpakaian Tingkap Tiga Bahagian Sambil menawarkan kelebihan praktikal tirai berlapis penuh (penebat, perlindungan suria, pelembapan gema, kehangatan, penyamaran pandangan yang jelek) dan tirai (penapisan cahaya) set ini juga sangat asli, estetik dan bergaya dan gabungan warna yang berbeza kain (kacang hijau / terang / logam hijau gelap, biru laut, putih, kuning), tekstur (pita satin, linen, jaring), bentuk (berlian kecil / besar) dan permukaan (piping berbanding panel kain rata) menyumbang kepada kesan yang mencolok.

Nama Projek : Ribbons, Strips and Diamonds, Nama pereka : Lesley Bloomfield Faedi, Nama pelanggan : Auto-entreprise : Mme Bloomfield Faedi Lesley.

Ribbons, Strips and Diamonds Set Berpakaian Tingkap Tiga Bahagian

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.