Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Yang Boleh Diubah Dan Meja Kopi

Sensei

Kerusi Yang Boleh Diubah Dan Meja Kopi Meja Sensei Chairs / cofee adalah perabot yang sangat disukai oleh kebanyakan ciptaan saya, mulakan dengan mencari cara baru untuk memanfaatkan ruang kecil melalui lukisan rawak geometri. Gaya projek ini ditunjukkan dengan gaya minimalis, di mana kita tidak mempunyai lekuk, tetapi sebaliknya kita mempunyai garis, pesawat dan warna-warna netral, seperti hitam dan putih. Kerusi, apabila diatur secara mendatar dan disatukan dengan punggungnya, memberi kita meja kopi. Bahagian tengah meja (di mana punggung disatukan) sangat kuat, dan seseorang boleh duduk di tengah tanpa menggerakkan meja.

Nama Projek : Sensei, Nama pereka : Claudio Sibille, Nama pelanggan : Sibille.

Sensei Kerusi Yang Boleh Diubah Dan Meja Kopi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.