Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pemacu Kilat Usb

Frohne eClip

Pemacu Kilat Usb eClip adalah pemacu kilat USB klip kertas pertama di dunia dengan pembaris metrik. eClip diberi penghargaan Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip ringan, sesuai dengan kunci anda dan berfungsi seperti klip kertas untuk menyusun kertas, resit, dan wang anda. eClip melindungi data peribadi, harta intelek, data majikan, data perubatan, dan rahsia perdagangan dengan perisian keselamatan. eClip direka oleh Frohne di Florida. Penyambung memori emas tahan hentakan, tahan calar, tahan air, tahan alkohol, tahan debu, tahan karat, dan tahan elektromagnetik.

Nama Projek : Frohne eClip , Nama pereka : Derrick Frohne, Nama pelanggan : Frohne.

Frohne eClip  Pemacu Kilat Usb

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.