Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Beg

Diana

Beg Beg ini selalu mempunyai dua fungsi: memasukkan barang ke dalam (sebanyak yang boleh disumbat di dalamnya) dan kelihatan cantik tetapi tidak pada dasarnya mengikut urutan itu. Beg ini memenuhi kedua permintaan. Ia unik dan berbeza dengan beg lain kerana gabungan bahan yang digunakan untuk membuatnya: plexiglas dengan beg tekstil yang terpasang. Beg ini sangat seni bina, ringkas dan bersih dalam bentuknya tetapi tetap berfungsi. Dalam pembinaannya, ia adalah penghormatan kepada Bauhaus, pandangan dunianya dan tuannya tetapi tetap sangat moden. Berkat plexy, sangat ringan dan permukaannya yang berkilat menarik perhatian.

Nama Projek : Diana, Nama pereka : Diana Sokolic, Nama pelanggan : .

Diana Beg

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.