Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bilik Mandi

Passion

Bilik Mandi Bilik mandi ini merangkumi Yang dan Yin, hitam dan putih, semangat dan kedamaian. Marmar semula jadi memberikan ruang ini rasa asli dan unik. Dan kerana kami selalu mencari nuansa semula jadi, saya telah memutuskan untuk menggunakan bahan organik, yang mewujudkan suasana yang benar-benar damai. Silingnya seperti sentuhan terakhir yang membawa keharmonian dalaman ke ruangan ini. Cermin yang banyak menjadikannya kelihatan lebih lapang. Suis, soket dan aksesori semuanya dipilih agar sesuai dengan skema warna krom yang disikat. Krom yang disikat kelihatan berkelas berbanding jubin hitam, dan sesuai dengan bahagian dalam.

Nama Projek : Passion, Nama pereka : Julia Subbotina, Nama pelanggan : Julia Subbotina.

Passion Bilik Mandi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.