Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembungkusan Makanan Laut

PURE

Pembungkusan Makanan Laut Konsep rangkaian produk baru ini adalah "Bebas dari". Sederhananya, kami membuat reka bentuk santai yang luar biasa. Biasanya untuk makanan laut kalengan adalah bungkusan gelap dan berantakan, reka bentuk kami adalah "Bebas dari" sebarang pemberat optik. Sebaliknya, rangkaian ini juga untuk orang yang alergi dan peka makanan. Oleh itu, nampaknya sengaja ada jenis perubatan. Jualan bermula pada bulan Januari 2013 dan sangat berjaya. Maklum balas perniagaan runcit adalah: Kami telah lama menunggu konsep yang baik dan baik. Pelanggan akan menyukainya.

Nama Projek : PURE, Nama pereka : Bettina Gabriel, Nama pelanggan : gabriel design team – Hamburg.

PURE Pembungkusan Makanan Laut

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.