Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembungkusan Makanan Laut

PURE

Pembungkusan Makanan Laut Konsep rangkaian produk baru ini adalah "Bebas dari". Sederhananya, kami membuat reka bentuk santai yang luar biasa. Biasanya untuk makanan laut kalengan adalah bungkusan gelap dan berantakan, reka bentuk kami adalah "Bebas dari" sebarang pemberat optik. Sebaliknya, rangkaian ini juga untuk orang yang alergi dan peka makanan. Oleh itu, nampaknya sengaja ada jenis perubatan. Jualan bermula pada bulan Januari 2013 dan sangat berjaya. Maklum balas perniagaan runcit adalah: Kami telah lama menunggu konsep yang baik dan baik. Pelanggan akan menyukainya.

Nama Projek : PURE, Nama pereka : Bettina Gabriel, Nama pelanggan : gabriel design team – Hamburg.

PURE Pembungkusan Makanan Laut

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.