Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Makan

Chromosome X

Meja Makan Meja Makan yang dirancang untuk menyediakan tempat duduk untuk lapan orang, yang berinteraksi dalam susunan anak panah. Bahagian atasnya adalah abstrak X, terbuat dari dua kepingan yang berbeda yang diperkuat oleh garis dalam, sementara X abstrak yang sama dipantulkan di lantai dengan struktur dasar. Struktur putih terbuat dari tiga kepingan yang berbeza untuk pemasangan dan pengangkutan yang mudah. Lebih-lebih lagi, kontras venir jati atas dan putih untuk alas dipilih untuk meringankan bahagian bawah memberi lebih penekanan pada bahagian atas yang tidak teratur, sehingga memberikan petunjuk untuk interaksi pengguna yang berbeza.

Nama Projek : Chromosome X, Nama pereka : Helen Brasinika, Nama pelanggan : BllendDesignOffice.

Chromosome X Meja Makan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.