Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Najis

Musketeers

Najis Ringkas. Anggun. Berfungsi. The Musketeers adalah najis berkaki tiga yang terbuat dari logam bersalut serbuk yang dibengkokkan menjadi bentuk dengan kaki kayu yang dipotong laser. Pangkalan berkaki tiga telah terbukti secara geometri sebenarnya lebih stabil dan mempunyai peluang goyah daripada memiliki empat. Dengan keseimbangan dan fungsi yang luar biasa, keanggunan Musketeers dalam penampilan modennya menjadikannya bahagian yang sempurna untuk dimiliki di bilik anda. Dapatkan maklumat lanjut: www.rachelledagnalan.com

Nama Projek : Musketeers, Nama pereka : Rachelle Dag├▒alan, Nama pelanggan : Rachelle Marie Dag├▒alan (rmd*).

Musketeers Najis

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.