Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Najis

Musketeers

Najis Ringkas. Anggun. Berfungsi. The Musketeers adalah najis berkaki tiga yang terbuat dari logam bersalut serbuk yang dibengkokkan menjadi bentuk dengan kaki kayu yang dipotong laser. Pangkalan berkaki tiga telah terbukti secara geometri sebenarnya lebih stabil dan mempunyai peluang goyah daripada memiliki empat. Dengan keseimbangan dan fungsi yang luar biasa, keanggunan Musketeers dalam penampilan modennya menjadikannya bahagian yang sempurna untuk dimiliki di bilik anda. Dapatkan maklumat lanjut: www.rachelledagnalan.com

Nama Projek : Musketeers, Nama pereka : Rachelle Dagñalan, Nama pelanggan : Rachelle Marie Dagñalan (rmd*).

Musketeers Najis

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.