Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Vila Kediaman

Field of Flowers

Vila Kediaman Struktur yang bertumpu pada dasar galas watak lengkungan atau separa lengkungan mempunyai kesan yang berkurang pada tanah, sehingga memungkinkan tanah menikmati hujan dan bernafas. Reka bentuknya mempunyai integrasi dengan alam semula jadi. Blok yang terdiri daripada empat unit vila mempunyai peluang untuk menikmati pemandangan secara panorama berkat mekanisme yang mampu berputar 360 ° sehari. Projek ini mendapat sebahagian daripada bekalan tenaga dari mawar angin. Setiap unit vila mungkin terlibat dalam pertanian organik di kawasannya sendiri di tengah-tengah pelbagai bunga , pokok yang dikelilingi kolam buatan atau nyata.

Nama Projek : Field of Flowers, Nama pereka : Murat Gedik, Nama pelanggan : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Vila Kediaman

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.