Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran

Rio

Restoran Terletak di Bandar Kuwait di kawasan yang terkenal dengan restoran butik. Rio Churrascaria adalah salah satu kedai stik Brazil pertama yang dibuka di rantau ini. Tujuannya adalah untuk mewujudkan ruang makan yang mewah namun tidak formal yang mencerminkan jenama Rio & cara unik dalam menyajikan makanan (Rodizio Style).

Nama Projek : Rio, Nama pereka : Rashed Alfoudari, Nama pelanggan : Rio.

Rio Restoran

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.